2021-05-14 07:44:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Komoly tervek fogalmazódnak meg benned mostanság

Napi horoszkóp május 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint vidám napot ígérnek a bolygók, pároddal mégis akadhatnak viták, ha nem bánsz vele kellő tapintattal. Vedd észre, ha nincs jó passzban a másik, és ne akkor hozakodj elő a kényes kérdésekkel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha változtatni akarsz sorsodon, akkor itt az ideje, hogy megtedd a döntő lépéseket. Rengeteg támogatód akadhat, ha pedig magánéleti terveid vannak, a szerencse áll melléd, és segít mindenben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Komoly tervek fogalmazódnak meg benned mostanság. Kicsit ugyan úgy érezheti, hogy minden tetted, akaratod akadályokba ütközik, de ez csak azért van így, hogy a helyes irányba tereljen téged a sors.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az otthonoddal, párkapcsolatoddal kapcsolatban adódnak nehézségek. Ha csak a problémákat látod, akkor eléggé frusztráló lehet ez a helyzet, de ha szeretettel és megértéssel viszonyulsz a másikhoz, akkor tanulságként is felfoghatod ezt az élethelyzetet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon óvatosabbnak mutatkozol, és jól teszed, hogy visszahúzod az oroszlánkörmeidet. Egy riválisodról, vetélytársadról kiderülhet, hogy erősebb, mint gondoltad volna. Ha ügyes vagy, inkább szövetségeseddé teszed őt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Általában nagyon is reális világlátásod, életszemléleted mintha álmodozásba fordulna. Mielőtt döntő lépésre szánnád el magad, nagyon alaposan ismerkedj meg a lehetőségeiddel. Semmiképp se dőlj be üres ígéreteknek, vagy puszta álmoknak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha intrikák folynak a környezetedben, akkor ma te lehetsz az, aki az ellentéteket elsimítja, aki a békét hozza. Fontos dolgokat tudhatsz meg most az ismerőseidről, és a jövőben még hasznos lehet ez a tudás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jókedvű vagy, és ez a pozitív energia kihat a környezetedben élőkre is. Minden, amit ma cselekszel, a közeli jövőben beérik, az elvetett mag jól sarjad, a munka könnyedén megy, az alkotás jól sikerül. Kérj áldást minden tettedre: megkapod!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A másokhoz fűződő viszonyod ma változó, hol vadabb, hol pedig igazodó lehet. Családdal és kollégákkal most nem tudsz igazán foglalkozni, pedig mindkét területen adódnak konfliktusok. Az erő és a vitakészség megmutatása most igazán semmi eredményt sem hoz, próbálkozz inkább szelíd ráhatással.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma végre igazi csapatembernek bizonyulhatsz. Igaz, most is, mint mindig szeretsz a háttérből irányítani. De ezt ma el is várják tőled, és igénylik is a kollégáid, a családtagjaid, barátaid.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem hiányzik belőled a küzdőszellem, de tudnod kell, hogy a nyílt csatározásoktól ma jobb távol tartani magad. Ha mégis belekényszerülsz, akkor is inkább mutasd a nagyvonalú és az engedékeny oldalad. Úgy jobban jársz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma csak az érdekel, ami közvetlenül téged érint. Valóban jól érzed, hogy a mai nap rólad kell, hogy szóljon. Most jött el az ideje annak is, hogy a jól megérdemelt babérokat valamilyen tettedért learasd. Sok szeretet árad feléd.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: